KAMERA AYDINLATMA METNİ

ILJIN ELEKTRONİK SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Fabrika Alanlarından Bulunan Güvenlik Kameraları Hakkında Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacıyla ILJIN Elektronik Sanayi Limited Şirketi tarafından hazırlanmıştır.

Hizmet alanımızdaki üretim bölümünde, kalite kontrol alanında, depoda, yemekhanede, girişte, kat koridorlarında, ara koridorlarda, çalışma odalarında, dinlenme bölümlerinde ve bina dış cephesinde bulunan 40 adet güvenlik kamerası vasıtasıyla ve bina güvenliğinin sağlanması amacıyla görüntü kaydı alınmakta ve görüntüler fabrika müdürü tarafından denetlenmektedir.

Söz konusu kişisel veri, Kanunun 5. maddesinde yer alan “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veri, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde kolluk kuvvetleri ve adli makamlarla paylaşılacaktır.

Kanunun 11. Maddesindeki ilgili kişilerin haklarını düzenleyen taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuruda Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğe” göre Aydınlı Birlik OSB Mahallesi, 7. Sokak No:4 Tuzla / İSTANBUL adresine veya eyupozturk@iljin.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Hangi çözümün iş gereksinimlerinize uyduğundan emin değil misiniz?